Gazi Mahmut İlkokulu

Vizyon: Çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojiyi kullanarak kendini geliştirmeye çalışan, evrensel değerlere sahip, değişimi ve gelişimi kendine ilke edinmiş bireyler yetiştirmeyi amaçlayan kaliteli, çağdaş, seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: İyi organize olmuş eğitim ortamı içersinde bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların potansiyellerini ortaya çıkarmak, onları bilgili ve becerili, kendine güvenen, iyi iletişim kurabilen, çevreye duyarlı, bilimsel düşünen, öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi ,Avrupa Kalite Etiketi ,2018 Better Together e-Twinning Eba Kategorisi 1. Ödülü, Okulum Temiz Belgesi

Saatler: 08:35- 14:45
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Akıl ve Zeka Oyunları , Futsal ,Satranç ,Resim Kursu ,Halk Oyunları